Max Laser - laserontharing | Professionals
16740
page,page-id-16740,page-parent,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 
Bent u een Professioneel schoonheidsinstituut? Ontdek hier uw mogelijkheden.
Graag stellen we u een samenwerkingsverband op maat voor waarbij u onze producten kan gaan gebruiken in uw zaak
of MAX LASER komt ter plaatse de behandelingen uitvoeren.. aan u de keuze!
Milesman – diodelaser

Een uiterst innovatief toestel van de nieuwste generatie en van Europese herkomst. De Milesman diodelaser werd medisch ontwikkeld en ondersteund en werd als ontharingstoestel goedgekeurd door de FDA (Food & Drug Administration USA). Onze diensten zijn reeds terug te vinden in een 100-tal geselecteerde schoonheidsinstituten en dokterspraktijken in België en Nederland. De Milesman diodelaser staat garant voor effectieve als 100% veilige behandelingen.

process25
Apex Criolipo

Effectieve vetverwijdering zonder chirurgie! Een nieuwe revolutionaire behandeling die de techniek van cryo-reductie toepast: een combinatie van zuigkracht en koude om vetweefsel te kristalliseren en gradueel af te breken. De behandelingen verlopen 100% natuurlijk en zijn pijnloos. Ideaal voor mensen met lokale vethopingen zoals lovehandles, rijbroeken, buikrandjes, … Apexcriolipo is een uiterst betrouwbaar toestel van Europese herkomst. De behandeling is bewezen en erkend door Amerikaanse universiteiten en de meest prestigieuze dermatologen wereldwijd. Criolipo behandelingen zijn in staat de vetlaag van 15% tot 40% te verminderen.

Heeft u interesse of toch nog vragen? Contacteer ons vrijblijvend.